Dr. Bram Brouwer

Onafhankelijk waarheidszoeker en om- en tegendenker

     De door wielrenner Scarponi beroemd geworden papegaai Franky is bij een ongeval gewond geraakt. |      Na een periode van ziekte heb ik de draad op mijn website weer opgepakt. |      Door mijn ziekte is heeft ook de verhuizing van de Doping Academy stil gelegen. |      Om de waarheid te vinden, moeten we blijven twijfelen. |
[198] 

Home | Terug


Klaasjan BovenHelaas werd ik vandaag met het droeve nieuws geconfronteerd dat gisteravond op het wielercircuit Schuttersveld in Sneek de 39 jarige Bolswarder Klaasjan Boven dodelijk is verongelukt. Klaasjan deed mee aan een wekelijks door de Wielervereniging Snits georganiseerde wielerwedstrijd. In de Eindsprint ontstond een grote valpartij, waarbij Klaasjan met hoge snelheid op de jurywagen klapte. Hoewel juryleden, renners en hulpverleners hun uiterste best hebben gedaan, moest de arts van de trauma helikopter vaststellen dat verdere hulp niet meer mocht baten.

Ik wens Klaasjans vrouw, kinderen, familie, vrienden, het bestuur van de WV Snits en hun renners veel sterkte in de komende tijd.

Hoewel Klaasjan uit mijn omgeving kwam, heb ik hem zover ik weet niet persoonlijk gekend. Maar ik stond aan de wieg van WV Snits en heb het Sportpark Schuttersveld mede mogen openen. Een ongeval bij die vereniging en op dat circuit raakt mij dan toch persoonlijk.

***

Copyright © 2006-2022 - Dr. Bram Brouwer - All Rights Reserved